Respons fra klienter

Jeg vil gerne takke de af mine klienter, der giver sig tid til at respondere og give meddelelse om den oplevelse og det udbytte de har haft af mine råd, vejledninger og anbefalinger, idet tilfredse klienter er klinikkens målsætning og styrke.


 

Fra Sian Wilstrup har jeg modtaget følgende:

3 Diætister – Den mest værdifulde investering jeg har gjort.

En investering i et bedre selvværd, bedre sportspræstationer, bedre samliv og ikke mindst mere sundhed for hele familien.
Lad mig begynde hvor det hele startede, min mand havde inviteret mig en tur i sommerhus og der var romantik i luften, men jeg havde det svært for jeg fandt slet ikke mig selv attraktiv og jeg havde slet ikke lyst til at være i centrum, yderligere vidste jeg godt at konditionen var alvorligt svækket. Det blev i stedet en weekend hvor jeg satte nogle mål:
1. At kontakte 3Diætister, så jeg havde hjælp og støtte til at gennemføre.
2. Efter 6 mdr. ville jeg have tabt 10 kg og løbet 10 km på under 1 time.
3. Efter 12 mdr. ville jeg have løbet en ½ maraton på under 2 timer og 10 minutter, vægttab vedligeholdes.
4. Efter 18 mdr. ville jeg have gennemført en maraton på under 4 timer og 20 minutter, vægttab vedligeholdes.
Ja, det var nogle store mål men jeg lykkedes i dem, med undtagelse af maratonen som jeg gennemførte i tiden 4 timer og 22 minutter.
Men mit lange forløb hos Hanne van der Molen strakte sig vidt, fra først at finde ud af hvad der gik galt i min kost siden jeg tog på og hvor vi kunne ændre noget uden at det blev for trist og for surt at skulle gennemføre, yderligere var energien vigtigt, jeg havde et løbe program jeg ville overholde, og som der skulle være energi til.
Sidst i forløbet var Hanne en utrolig støtte i udregninger af hvor mange energi geler jeg skulle indtage, og hvornår i træningen, til lige med væske udregninger, og hvilken kost jeg skulle indtage før og efter træning samt tidspunkterne for fødeindtag før og efter. Alt dette hjalp til at undgå muskel smerter, det gav energi til bedre løbe tider og til at undgå ubehaget ved at få tømt sukkerdepoterne eller blive dehydreret.
Et yderligere plus var at løbeturene smittede resten af familien, der ellers kun havde lovet at støtte op, men pludselig cyklede min 7 årige søn en ½ maraton og min mand var i løbeskoene til interval træning. I det hele taget har det givet en meget mere aktiv familie, der også ved hvad kosten kan gøre for både for et vægttab og for at blive bedre sportsudøvere.
Et yderligere plus som vi fik ud af det var et bedre samliv, der var ikke kun mere energi til sport, men så absolut også mere energi til hinanden. Jeg fik en krop som jeg godt synes min mand kunne se på, og det, sammen med et bedre velvære og sundhed, gav vores ægteskab en uvurderlig lyst og gnist tilbage.
Når jeg tænker på hvad jeg tidligere har spenderet på slankekure og diverse ting der skulle medføre vægttab, så har mine konsultationer hos 3Diætister været den bedste investering jeg nogensinde har gjort.

Vægttabet har nu holdt i 3 år og nu skal der igen nye mål til:
1. Vægttab på 5 kg og 10 km ved Odense city løb på under 52,5 minutter.
2. HCA kvinde ½ maraton på under 1 time og 55 minutter.
3. Copenhagen maraton 2015 på under 4 timer og 10 minutter.

- Så kære Hanne og 3 Diætister, jeg glæder mig til et endnu et forløb.

 


Fra Mette (som var meget generet af megen mavesyre/ mavesmerter/ dyspepsi) har jeg modtaget følgende:

Hej Hanne
Vil lige orientere dig, for det går bare så godt. Jeg har fulgt din kostvejledning rimeligt pænt, og de sidste 14 dage har der ingen smerter været overhovedet i maven.
Det er 2 år siden jeg har prøvet det, så jeg føler næsten jeg har fået et nyt liv. Jeg har selv en klar fornemmelse af (selv om jeg jo ikke kan vide det sikkert) at det har noget at gøre med at jeg spiser ca. 6-7 gange om dagen. Det er bare så fedt. Oveni har jeg tabt 2 kg, så det er med sidegevinst. Jeg får min nattesøvn og er frisk hele dagen. Tusind tak for hjælpen.
mvh Mette

 


 

Fra Sian har jeg modtaget følgende:

 Longest run I ever did - 34 km - just 8 km from the Marathon distance. I feel ready for Hannover Marathon, Germany. I count on doing the last distance being carried by the supporters, other runners and music :-) I am pleased with the time, ...dogs have to do their buisness, unopen energy bars, red lights ex... Thanks to Hanne van der Molen from 3 diætister - Diætist Svendborg - for helping me with the right diet to do this, it's been amazing to experiece what the right food can do for my running :-)

 

 Fra Jonna og Lone har jeg modtaget følgende:

"Vi er en mor og datter som den 2. januar startede op på vores nye livsstil. Den 5. januar besøgte vi Hanne (3 diætister) første gang og blev vejet og fik en utrolig god og lang snak om, hvordan vi skulle gribe sagen an. Da vi gik derfra var vi fyldt med gå på mod, og det har varet lige siden!!
Vi begyndte med det samme at tabe i vægt uge for uge og næste gang vi kom på besøg, fik vi hver vores personlige kostplan som tog udgangspunkt i HVAD vi kunne lide at spise, og HVOR meget vi måtte spise og drikke af det forskellige.

Vi har nu kommet hos Hanne i 3 mdr. og har tilsammen tabt os 16 kg!!! Vi taber os for hver gang vi kommer til kontrolvejning og får hver gang gode tips og ideér. Det er så skønt at vi kan spørge om ALT - ingen spørgsmål er for dumme til Hanne! Vi føler os velkommen og værdsat og hun tager vores problemer alvorligt. Vi kan til hver en tid maile eller sms’e til hende, og hun giver os lige præcis den støtte og opbakning vi har brug for!

Så summa summerium! Vi fortsætter den gode livsstil og har planer om at tabe meget mere endnu!!"

Hilsen 2 langelændere


 

 Fra Morten har jeg modtaget følgende:

  
"Vi er en familie på 4. Far og mor på 35 og 33, en knægt på nu 12, samt en lille pige på 1.5 år. Vi startede hos Hanne (3D diætister i Svendborg) i oktober måned med henblik på vægttab, hos de 3 ældste af os :)

Vi fik en gennemgang af vores madvaner og ud fra det, blev der lagt et kyndigt program der passede præcis til vores familie! Selv vores søde tand om aftenen blev der taget hensyn til i det veludførte kostprogram. Vi gik i gang med gejst samt gå på mod, vel vidende at vi igen 4 uger senere skulle på vægten, og dermed se resultatet af den første måneds kostomlægning!

Uden at afsløre for meget var det gået godt... rigtig godt... og det overvældende resultat gjorde sit store indtryk på os endnu 4 uger senere, altså efter i alt 8 uger med de nye spisevaner. Hanne smilede og fortalte, at vores samlede vægttab for perioden var 25 kg!!!

Nu, flere måneder senere går det stadig rigtig godt. De opskrifter samt alle former for råd og vejledning vi har modtaget gør, at vi stadig kan variere vores kost og holde fast i de nye vaner.” 
 


Hilsen den lille familie i Svendborg C.
Fra Ulla har jeg modtaget følgende lille fortælling: 

"De sidste 10 år har jeg bøvlet med en støt stigende overvægt. For seks år siden lykkedes det at banke overvægten ned ved at følge vægtkonsulenternes diæt. Desværre røg kiloene langsomt på igen, da jeg vendte tilbage til almindelig kost og gamle vaner.

På min arbejdsplads havde en kollega varig succes med et vægttab, som blev nået med vejledning af diætist. Det er min baggrund for i april 2009 at kontakte Hanne Van der Molen. I april var jeg både ifølge BMI og spejlet overvægtig.

Mit mål var at nå ned på normalvægt og så holde det. Samtidig var jeg meget lidt motiveret for at skulle på kur. Siden den første konsultation hos Hanne har det til min glædelige overraskelse været et utroligt positivt og udramatisk forløb. Den personlige kostplan betød, at kostomlægningen ikke virkede som afsavn i forhold til bordets glæder. Tværtimod har der f.eks været plads til ostemaden med marmelade, som midt på formiddagen er en af mine absolutte favoritter.

Til hver konsultation sættes realistiske delmål og selve konsultationen har været en god mulighed for at vende facts og myter i forbindelse med kost, motion og vægttab. Selvom jeg opfatter mig som velorienteret, så er jeg blevet klar over, hvor mange myter, der er på området. En af de store fordele ved at opsøge en fagperson, der har viden om kost som sin spidskompetence, er at få hjælp til at finde vej i kost og sundhedsjunglen.

I forhold til det mål, jeg satte i april er jeg nu, 8 måneder senere, 12 kilo lettere og beriget af nye gode vaner godt på vej. For mit vedkommende har det været afgørende med Hannes kyndige personlige vejledning og en beslutning om, at det gerne må tage tid , bare det går den rigtige vej og vægttabet holder.

Ulla - 51 år. "

 


 

Fra Henrik Salling har jeg modtaget skrivelse som følger:

"Efter cirka 50 års cigaretrygning fik jeg i oktober måned 2007 omsider taget mig sammen til at holde op med at ryge. Desværre tog jeg i tiden derefter en del på i vægt, og da jeg i forvejen var godt i stand, blev det til en hel del overflødige kilo. I sommeren 2008 fik jeg konstateret for højt blodtryk, men jeg tålte ikke den medicin, jeg fik mod blodtrykket ret godt. ”Så er der jo det, man kan gøre selv”, sagde lægen. Det kunne hjælpe på blodtrykket, hvis jeg tabte mig og lavede noget motion.

Jeg besluttede mig til at gøre et forsøg på selv at gøre noget og kontaktede derfor Hanne van der Molen fra ”de 3 diætister” for at søge hjælp og vejledning. Efter min første konsultation udarbejdede Hanne forslag til en kostplan, som vi aftalte, jeg skulle forsøge at følge. For mig var det en helt ny måde at omgås min kost på. Tidligere havde jeg stort set kun spist to gange om dagen, men nu skulle jeg til at spise 6 gange om dagen. Noget af en omvæltning.

Min kone og jeg tog det som en udfordring og gik i gang. Siden hen har jeg langsomt tabt mig ca. 15 kilo. I perioder, når jeg sjusker med kostplanen, taber jeg mig meget lidt eller slet ikke, og når jeg er omhyggelig, går det lige efter planen. Naturligvis har kostomlægningen også indvirket på min kones vægt. Vi synes, at vi spiser godt og varieret. Der er gået lidt ”sport” i det for os begge to. Vi har begge to tabt os. (Jeg ønsker at komme længere ned endnu). Vores tidligere lidt kritiske kolesteroltal er nu blevet rigtig fine, og mit blodtryk er meget lavere - men dog stadig marginalt for højt. Endvidere får jeg gået nogle raske spadsereture på ca. 1 time hver anden dag som et led i Hannes kostplan. Det har jeg det fint med, og en væskeophobning i mit venstre ben er stort set væk. Alt i alt er mit velbefindende gennem de sidste måneder blevet markant bedre.

Henrik Salling
66 år"


 

Fra Merete Espensen har jeg modtaget skrivelse som følger:

"Ligesom så mange andre familier har Vi altid kæmpet med overvægt i vores lille familie. Vi har gennem årene prøvet et utal af slankekure som er gået mere eller mindre godt.
I efteråret 2008 tog vi så en familiemæssig beslutning - Nu skulle vii simpelthen gøre noget ved det:
Vi skulle ændre vores kostvaner så Vi én gang for alle kunne komme af med de overflødige kilo og samtidig få en sundere livsstil mere energi og overskud.

Vi kontaktede derfor 3 diætister (KLINIK for KOST & SUNDHED), Hanne van der Molen for at få professionel hjælp til vores projekt. Vi fik udarbejdet hver en individuel kostplan som tager højde for hvordan vores hverdag er skruet sammen, hvornår på dagen man er mest sulten, mindst sulten, hvad man godt kan lide at spise og hvad man bestemt ikke spiser. Det betyder at kostplanen bliver nem at overholde og at man sjældent føler sig sulten.

Efter at have fulgt kostplanerne i 4 måneder og løbende været til konsultation hos 3 diætister (KLINIK for KOST & SUNDHED) kan vi med glæde se resultatet - et familiemæssigt vægttab indtil nu på ca. 35 kilo.

Det gode ved at få professionel hjælp til sit vægttab er:

- En god individuel kostplan, der er nem at overskue og overholde.

- Gode råd og ideer til madopskrifter.

- Gode råd og ideer til gode sunde indkøb.

- Gode råd og vejledning i forbindelse med børn´s vægttab (Vished for at de får den kost de har brug for, samtidig med at de skal vokse og trives).


Med venlig hilsen

Merete Espensen 42 år, Sofie Espensen 13 år og Laura Espensen 8 år."