Lørdag de lux morgenmad

Lørdag de lux morgenmad ? Græsk yoghurt i lag med jordbærkompot og granola og toppet med abrikos samt jordbær og æblemynte fra haven ?

Favorit sommer mad

Min datters favorit sommer mad ☀️ En lækker skive hjemmebagt brød smurt med ramsløg pesto og toppet med smagfuld tomat, mozzarella og basilikum ??

Jordbær smoothiebowl

Søndags smoothiebowl med danske jordbær Har blendet 2 små bakker jordbær, 2 håndfuld frossen blomkålsris, 1 frossen banan, 1 håndfuld udblødte cashewnødder og et strejf citronsaft. Passede med 2 små skåle ??

Søndagsfrokost ?

Søndagsfrokost ? Glutenfri havrebolle med hytteost, babyspinat og radise på den ene halve og avocado, tomat og basilikum på den anden halve ? Havde lidt en udfordring med bladpynten som blæste af sted i vinden...Lykkedes dog at få taget et billede i læ af havens hvidregn ?

Pink overnight oats

Overnight oats med hindbær rabarberkompot ? Pyntet med granola, blåbær, mandler og chokolade mynte ? Har brugt ca 1 dl gryn, 1 spsk. chiafrø og 1 dl risdrik, som har stået natten over på køl. Er derefter rørt sammen med et par spsk yoghurt. Hindbærrene har småkogt 10 min med et strejf citronsaft og lidt hjemmelavet rabarbersaft.