Nyheder
Pink overnight oats
Overnight oats med hindbær rabarberkompot. Pyntet med granola, blåbær, mandler og chokolade mynte. Har brugt ca 1 dl gryn, 1 spsk. chiafrø og 1 dl risdrik, som har stået natten over på køl. Er derefter rørt sammen med et par spsk yoghurt. Hindbærrene har småkogt 10 min med et strejf citronsaft og lidt hjemmelavet rabarbersaft.
Get your greens
Get your greens! I min skål er crispsalat, gul peberfrugt, tomat, agurk, gulerod, radise, blåbær og ristede pistacienødder. Dressing af olivenolie, æblecidereddike, honning samt salt og peber. På salatens emballage står at pakken indeholder:"Vand, luft og kærlighed, nydelse, erfaring, passion, hårdt arbejde og omtanke for vores omgivelser. Dyrket lokalt, uden sprøjtemidler og efter gode gammeldags principper i økologisk kompost" Det lyder da så fint ... og hyggeligt med sådan en hilsen fra producenten
Søndagssalat
Skøn søndagssalat med lidt af det hele. Quinoa toppet med ristede pinje- og græskarkerner, tomat, peberfrugt, spidskål, feldsalat, gulerod, rødbedespirer, granatæble, agurk og pintobønner pyntet med korsknap blomster. Dressing af olivenolie, æblecidereddike, citronsaft, honning samt salt og peber.